Casa Orena

Discount pana la: 15%

Reduceri Casa Orena

  • 15% discount la salon cosmetic

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Casa Orena

Casa Orena este un spatiu creat pentru a oferi tuturor membrilor familiei tale momente de relaxare si buna dispozitie. Doamnele sunt invitate sa uite de treburile cotidiene, de munca si stress, si sa profite de serviciile noastre de infrumusetare fara a avea grija copiilor. Acestia se vor juca, sub supravegherea noastra, in spatiul special destinat lor, in timp ce tu te poti relaxa cu un masaj, un tratament cosmetic sau doar stand la o cafea si o discutie. Nu am uitat nici de tatici. Ei se pot delecta cu un joc de billiard sau air-hokey sau se pot programa la un masaj dupa meciul de fotbal sau tenis. In acest timp copiii vor gasi mereu ceva atractiv si interesant de facut, oferindu-le parintilor o pauza bine meritata. Rasfatul si starea de bine sunt generate de serviciile noastre profesionale de: cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj care se imbina perfect cu energia pozitiva dobandita in urma activitatilor sportive fie ca vorbim de Step, Fitball, Pilates, etc. Antrenorii si consultantii nostri va vor ajuta cu sfaturi nutritionale si exercitii fizice personalizate. Spatiul destinat copiilor este conceput ca loc de joaca in timpul saptamanii si ca loc pentru petreceri in weekend. In zilele de luni-vineri de la 10 la 21 copiii se pot distra in timp ce parintii lor se relaxeaza la unul din serviciile oferite lor, sau pur si simplu savureaza o cafea intre prieteni, iar in weekend se pot face rezervari pentru cele mai speciale momente din viata copilului nostru.

Casa Orena face parte din categoriile Evenimente si spatii de joaca pentru copii, Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Casa Orena

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate