Casa Eduard

Discount fix: 5%

  Contact Casa Eduard

 • 0733911920

 • casa.eduard@yahoo.com

 • L - V:

  09:00 - 19:30

  S - D:

  S 09:00 - 18:00 D 10:00 - 15:00

Reduceri Casa Eduard

 • 5% discount la toate produsele

Mai multe detalii despre Casa Eduard

Casa Eduard este locul in care inovatia, versatilitatea si rafinamentul fuzioneaza pentru a crea conceptul de deco pe gustul tau.

Producator cu experienta pe piata de mobilier, realizeaza canapele fixe, extensibile cu lada pentru lenjerie, coltare, paturi tapitate si fotolii. 

Daca ai visat la o canapea si nu ai gasit-o nicaieri, in mod sigur in showroom-urile Casa Eduard vei gasi modelul pe care il vrei. Mai mult expertii nostri iti pot realiza la comanda orice produs, modificand dimensiuni, nuante de stofa sau ecopiele. Avem modele de serie si modele unicat, adaptandu-ne cu usurinta cerintelor clientilor nostrii si a tendintelor pietii Casa Eduard iti pune la dispozitie canapele fixe sau extensibile, coltare, fotolii, mobilier din pal, dressing-uri si bucatarii. 

Daca ai visat la o canapea sau un dormitor vei gasi cu siguranta la Casa Eduard. Cand vine vorba de culori la noi vei gasi orice nuanta vrei. De la tonuri electrizante menite in combinatii de culori noi pentru cei care isi doresc un interior curajos si pana la nuante clasice ce invita la relaxare profunda. Toate realizate cu mult bun gust si rafinament. Pentru cei care vor piese unicat, producatorul are un sector de mobila sculptata manual ce vor transforma orice interior.

Adresa Casa Eduard

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate