Carpat Instal

Carpat Instal

Carpat Instal este o companie infiintata in anul 2009, avand ca obiect principal de activitate proiectarea si executarea instalatiilor, in cadrul ei existand si un serviciu de interventie operativa la instalatiile de apa, canalizare, termice si electrice. De-a lungul anilor serviciile noastre s-au diversificat, oferind clientilor nostri servicii de mentenanta generala, sisteme de irigatii si un program complet de amenajari interioare. De asemenea, asiguram serviciu NON-STOP de interventii pentru asociatiile de proprietari si societatile comerciale care incheie un contract de abonament pentru mentenanta generala a cladirilor si instalatiilor. DOMENIILE DE ACTIVITATE: - extinderi de retele de alimentare cu apa si canalizare; - bransamente de apa si racorduri de canal; - instalatii tehnico-sanitare; - incalziri centrale; - instalatii electrice de joasa tensiune; - instalatii aer comprimat, mentenanta si vanzare compresoare; - drenaje, statii pompare, montaj statii de epurare, fose septice, separatoare grasimi; - diverse lucrari de constructii ( zugraveli, tencuieli, zidarie,montat gresie/faianta, , executie copertine , lacatuserie, vopsitorie, betonari etc.;) - sisteme de irigatii; - instalatii de stingere a incendiilor; - serviciu NON-STOP de interventii la instalatiile de apa, canal, termice si electrice; - amenajari interioare complete –cu transport moloz; - mentenanta generala cladiri pe baza incheierii unui abonament.

Carpat Instal face parte din categoria Instalatii electrice si termo-sanitare.

Adresa Carpat Instal

Discount
fix:

8%

Reduceri Carpat Instal

  • 8% discount din valoarea lucrarilor efectuate in cadrul proiectului Carpat All Inclusiv, proiect care vizeaza amenajarea completa a locuintelor.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate