Carmen Grigoriu Designer

Discount pana la: 12%

Reduceri Carmen Grigoriu Designer

  • intre 5 și 12%, în funcție de produsele alese pentru cumparaturile din magazinul fizic

  • 10% pentru cumparaturile online prin codul de reducere Blitz VIP

Mai multe detalii despre Carmen Grigoriu Designer

Carmen Grigoriu reinventează, recompune, te binedispune cu cardigane supradimensionate, pulovere cu împletituri rafinate, topuri cu tăieturi simple și chic, rochii cu gulere late sau cu detalii stylish.


Colecția semnată Carmen Grigoriu cuprinde piese voluminoase, ușoare, de inspirație irlandeză, amintind de puloverele călduroase tricotate “la andrele” de bunica, cu aspect vizibil hand-made. Poartă acum cardigane englezești ajustate pe corp, atent finisate și accesorizate cu nasturi clasici din piele, de o eleganță deosebită, sau jerseuri fine din bumbac sau lână cu detalii originale în contrast, însoțite de eșarfe tricotate în jacquard de inspirație nordică. Cel mai important lucru este că sunt confortabile și iți țin de cald. Fii sigură pe tine, simte-te confortabil în zilele friguroase și optează pentru această tendință fabuloasă!

Adresa Carmen Grigoriu Designer

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate