Caricaturi la cornet

Discount fix: 15%

Reduceri Caricaturi la cornet

  • 15% discount pentru caricaturi.

Mai multe detalii despre Caricaturi la cornet

Caricaturi la Cornet a fost infiintata la Cluj-Napoca, fiind format dintr-o echipa de caricaturisti care au acest privilegiu de a fi artisti. Pentru ca ceea ce fac acestia este cu adevarat o arta. Reusesc sa tina un creion in mana, iar cu ajutorul acestuia reusesc sa deseneze chipul cuiva. Caricaturi la cornet face parte din categoriile: Evenimente speciale (nunta, botez) si Poze si cadouri personalizate!

In momentul de fata suntem cel mai cunoscut brand de caricaturi din Romania. Am inceput in Cluj, dar cu timpul am reusit sa ne extindem si in Bucuresti, unde am deschis o filiala. S-a scris mult despre noi, am aparut de-a lungul anilor in multe reportaje filmate, fiind chiar si invitati sa ne spunem povestea in Brasov de catre cei de la Ted X, in anul 2017.

Dincolo de aceste aspecte care tin de consolidarea notorietatii, dar si validarea noastra ca echipa, ne bucuram cel mai mult in momentul in care vedea fericirea de pe chipul oamenilor pentru care cream aceste caricaturi, in momentul in care ne privesc "opera".

Suntem bucurosi sa vedem ca oamenii fac coada la standul nostru. In momentul in care suntem invitati la un eveniment, si acolo stau invitatii la coada pentru a se vedea intr-o caricatura, iar la final ii vedem bucurosi si ne spun ca nu au mai vazut asa ceva nicaieri si cat de bine arata. Lucrul acesta poate fi posibil si la urmatorul eveniment pe care doriti sa il organizati. Va putem surprinde si bucura invitatii, cu caricaturile pe care le facem si pe care invitatii tai nu le-au mai vazut nicaieri.

Fie ca doriti sa organizati un eveniment sau pur si simplu sa faceti un cadou cuiva drag, va asiguram ca va puteti baza pe noi, Caricaturi la cornet.

 

Adresa Caricaturi la cornet

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate