Capitoliu

Discount fix: 10%

  Contact Capitoliu

 • 0748 675 495

 • contact@capitoliu.ro

 • L - V:

  10:00 - 00:00

  S - D:

  S: 10:00 - 00:00 D: 13:00 - 00:00

Reduceri Capitoliu

 • 10% discount la serviciile din restaurant exceptie facand Business Lunch.

 • Discountul nu se acorda la evenimente/partyuri organizate, deoarece pentru acestea exista un pret special.

Mai multe detalii despre Capitoliu

Capitoliu Bistro se afla intr-o zona frumoasa, plina de verdeata si care te invita sa iei pranzul intr-o atmosfera intima si memorabila, avand o terasa primitoare, unde poti savura diversele bunataturi pe care chef-ul nostru le pregateste pentru tine. 

In cazul in care iti faci griji pentru cei mici, acestia au pregatit un loc de joaca din interior, special amenajat, fiind printre singurele care ofera acest serviciu. In timp ce adultii se delecteaza cu farfuriile lor, cei mici vor fi ocupati sa se distreze intr-un loc de joaca, dotat cu masuta Lego, bucatarie Miele, mini topogan, air hockey si multe jucarii. De asemenea, copiii tai se vor distra si juca pe o pardosea din spuma moale pentru a evita anumite accidentari. 

In  ceea ce priveste meniul, restaurantul Capitoliu te invita sa ai parte de o experienta gastronomica care imbina gusturi nemaipomenite din orice colt al lumii. Acesta poate fi vizualizat si pe site-ul lor. In plus, ai posibilitatea de a servi meniul Business Lunch, disponibil de Luni pana Vineri, intre orele 12:00 -15:00.Te vei bucura de o mare ospitalitate din partea personalului, mai ales de primirea autentica calduroasa. Daca vrei ca restaurantul Capitoliu sa fie alaturi de tine si la evenimentele speciale din viata ta, acum ai posibilitatea. Iti pune la dispozitie doua sali de evenimente cu capacitatea de 130-150 locuri, respectiv 150-300, pentru urmatoarele tipuri de evenimente:

 • corporate: business meetings/ teambuilding, trainig-uri, lunch buffet, lansari de produse si orice alt tip de eveniment business
 • privat: nunti, botezuri, zile onomastice, mese comemorative, revelioane, microrevelioane, Valentines Day, 8 martie, Craciun sau Paste

Cultural: lansari de carte, prezentari de moda, expozitii pictura/sculptura si caricaturi. 


Capitoliu face parte din categoria Restaurante si bistrouri.

Adresa Capitoliu

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate