Cabinet individual de psihologie - Magda Moldovan

Discount fix: 20%

Cabinet individual de psihologie - Magda Moldovan

Reduceri Cabinet individual de psihologie - Magda Moldovan

  • 20% discount la toate serviciile.

Mai multe detalii despre Cabinet individual de psihologie - Magda Moldovan

Cabinet individual de psihologie- Magda Moldovan care este specializat in psihologia clinica si psihoterapia cognitiv-comportamentala. Cabinet individual de psihologie - Magda Moldovan face parte din categoria Cabinete Psihologice!

Principala curiozitatea a mea ca medic psiholog, este aceea de a cunoaste si intelege in profunzime propria persoana, dar si optimizarea relationarii cu cei din jur. Fiind pasionata de mintea umana si modul in care aceasta functioneaza, atat la nivel individual, dar si relational, in mod constant urmaresc cu entuziasm dezvoltarea propriei persoane si a oamenilor cu care lucrez. 

Din anul 2013 activez in cabinetul individual, in care ofer servicii de:

  • diagnosticare si evaluare psihologica 

  • psihoterapie cognitiv-comportamentala 

  • autocunoastere si dezvoltare personala 

  • psihoterapie de cuplu 

In decursul activitatii, am lucrat in mare parte cu adulti, adolescenti si varstnici, in cadrul psihoterapiei individuale, dar si de cuplu sau grup. 

Servicii:

        -Evaluare psihologica clinica: Testare psihologica si interviu clinic, identificarea factorilor implicati in sanatate si boala, incadrarea intr-o categorie specifica de probleme psihologice. 

        - Psihoterapie cognitiv-comportamentala: Psihoterapie pentru tulburari afective, 

tulburari de anxietate, insomnie si perturbari ale somnului, adictii, tulburari alimentare, tulburari  somatoforme, tulburari de adaptare, doliu complicat, tulburari de personalitate, dificultati de relationare.

        -Autocunoastere si dezvoltare personala:  cunoasterea si aprofundarea propriilor tipare  de gandire si comportament, intelegerea stilului personal de relationare, controlul emotiilor si al gandurilor nesanatoase, managementul comportamentului, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare, decizie si rezolvare de probleme, organizare, time-management.

       -Psihoterapie de cuplu: Sedinte in cuplu pentru repararea relatiei si atingerea obiectivelor comune, explorarea dinamicii relationale, optimizarea comunicarii, abordarea in siguranta a conflictelor, constientizarea si intelegerea stilului de relationare al partenerilor, dezvoltarea exprimarii emotiilor.

Sedintele se desfasoara doar pe baza de programare!

Adresa Cabinetului individual de psihologie- Magda Moldovan :Cluj-Napoca, Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 31, ap. 15.

 

 

 

Adresa Cabinet individual de psihologie - Magda Moldovan

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate