Burn Fitness

  Contact Burn Fitness

 • 0727 841 979

 • office@burncluj.ro

 • L - V:

  07:00 - 23:00

  S - D:

  S: 9:00 - 18:00; D: Inchis

Burn Fitness

BURN Fitness Club sustine un stil de viata echilibrat si sanatos, punand accent pe satisfactia fiecarui client care ne trece pragul.
Bunastarea angajatilor este considerata ca fiind o strategie de crestere a energiei la locul de munca si de reducere a timpului pierdut in cadrul programului de lucru.

Pentru ca suntem constienti de necesitatea unei atmosfere pozitive la locul de munca, de motivatia, productivitatea si concentrarea angajatilor, iti propunem o colaborare menita sa iti aduca beneficiile pe care le doresti din partea echipei tale: SPORT si SOCIALIZARE in afara mediului obisnuit de lucru.

Burn Fitness Club iti pune la dispozitie 7 instructori, 8 tipuri de abonamente si 11 servicii.

Printre serviciile de care te poti bucura la sala de sport Burn Fitness Club se numara: Fitness & Bodybuilding; Burn & Pump; Step Aerobic; Zumba Fitness; Zumba Kids; Kickboxing; Capoeira Copii; TRX; S.F.T; Personal Training; Balet Copii; Yoga; Cycling.

Adresa Burn Fitness

Discount
fix:

15%

Reduceri Burn Fitness

 • 15% discount la toate tipurile de abonament.

 • Reducerea nu se cumuleaza cu alte promotii.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate