BRK Financial Group Craiova

Discount fix: 50%

  Contact BRK Financial Group Craiova

 • 0364 401 709 (tasta 2)

 • trading@brkfinancialgroup.ro

 • L - V:

  09:00 - 17:00

  S - D:

  INCHIS

Reduceri BRK Financial Group Craiova

 • 50% reducere la comisionul de tranzactionare pe piata interna, in prima luna.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte si se aplica exclusiv clientilor noi.

Mai multe detalii despre BRK Financial Group Craiova

BRK Financial Group a fost infiintata in 26 octombrie, 1994 fiind o societate de servicii de investitii financiare. BRK Financial Group face parte din categoria "Asigurari si servicii financiare".

Sediul central al BRK Financial Group, este in Cluj-Napoca si alte 7 sedii secundare in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Suceava. 

In anul 2005, BRK Financial Group a fost prima, dar si singura societate care ofera servicii de investitii financiare listate la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria Premium. La Bursa de Valori au fost listate produse structurate precum: certificatele Turbo long si short, avand indicele Dow Jones Industrial Average, dar si indicele Euro STOXX50. 

Misiunea BRK Financial Group este aceea de a contribui in mod activ la dezvoltarea pietei de capital din Romania. Se contribui prin crearea unei palete variate de produse si servicii prin oferirea unei rentabilitati atractive pentru actionarii BRK. 

Oferim posibilitatea tranzactionarii online prin intermediul platformei de tranzactionare pe care o avem. Prin intermediul acestei platforme se tranzactioneaza peste 100 de piete.  

 

Adresa BRK Financial Group Craiova

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate