Brigitte Travel

Discount pana la: 5%

  Contact Brigitte Travel

 • 0259 434413

  0745 476451 /0745 928715

 • brigittetravel@yahoo.com

 • L - V:

  09:00 - 17:00

  S - D:

  INCHIS

Brigitte Travel

Reduceri Brigitte Travel

 • Cazari externe - 5 % reducere;

 • Sejururi externe - 4 % reducere ( Spania, Cipru, Malta, Turcia, Polonia etc. );

 • Circuite externe - 3 % ( Elvetia, Grecia, Polonia, Austria );

 • 5 euro reducere la biletele de avion;

 • City Break - 3 % ( Paris, Roma, Barcelona etc. );

 • Excursii exotice - 3 % reducere ( Dubai, Tailanda, Republica Dominicana etc. );

 • Senior voyage - 3 % ( Europa, Asia ).

Mai multe detalii despre Brigitte Travel

Un tour operator roman, care se ocupa de vacantele dumneavoastra, de mai bine de douazeci de ani. Infiintata in 1995 in Oradea, ca agentie de familie, „Brigitte Travel” a devenit, cu timpul, o importanta familie a iubitorilor de calatorii. Prin seriozitate, responsabilitate si corectitudine, am ramas in topul preferintelor multora dintre turistii care au inteles ca la baza activitatii noastre sta un principiu: o calatorie turistica trebuie sa fie relaxare, dar si cunoastere, participare la evenimente diverse, surprize. Au ramas fideli agentiei noastre, multi dintre aceia care au fost clientii nostri, inca din primii ani de activitate.
Un climat de colaborare si punere in practica a unor idei si sugestii venite de la turisti, ne-au dat girul calitatii si competitivitatii. Avem deja circuite clasice in Grecia, Spania, Italia  si Turcia si un numar important de colaboratori, in toate tarile vizitate, pentru a putea asigura clientilor nostri un sejur placut si pentru a-i feri. de orice neplaceri. Pe oricare traseu, turistii beneficiaza de ghid si de explicatii in limbile : romana, maghiara, engleza, franceza, germana.

Am invatat, in toti acesti ani de calatorii prin Europa, cat este de important sa ramai o gazda primitoare, pentru oaspetii tai, turistii; indiferent de varsta, sa-i tratezi pe toti, cu intelegere si bunavointa. Sa diversificam ofertele, in functie de nevoile si cerintele lor, sa le oferim servicii de cea mai buna calitate, la preturi convenabile.

Brigitte Travel face parte din categoria Agentii de turism. 

Adresa Brigitte Travel

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate