Bricks (M)eating point

Bricks (M)eating point

Restaurantul BRICKS este locul in care puteti lua masa cu prietenii sau partenerii de afaceri intr-o atmosfera relaxanta si primitoare. Ambianta unica este data de caracteristicile istorice ale spatiului, imbinate intr-o maniera armonioasa cu elemente de design modern. Meniul este accesibil si original si contine preparate inedite din bucataria internationala, preparate la grill, precum si un bogat meniu vegetarian. Serviciile atente si meniurile speciale de sezon va vor incanta cu siguranta!

Spatiul de Wine & Jazz Lounge este separat de spatiul de restaurant, astfel incat confera intimitate evenimentului organizat si poate fi personalizat in functie de dorintele dumneavoastra. Mai mult decat atat, in Wine & Jazz Lounge-ul de la BRICKS veti avea posibilitatea sa ascultati muzica live si sa savurati peste 125 de etichete de vinuri, aduse din toate colturile lumii.

Terasa BRICKS este una cu totul speciala: este singura terasa suspendata deasupra Somesului din Cluj-Napoca. Ambianta creata este unica, avand un puternic iz venetian. Pentru ca totul sa fie asa cum va doriti, am curatat si Somesul si o vom face ori de cate ori va fi nevoie.

Noi, cei de la BRICKS, ne vom asigura ca fiecare moment petrecut aici de dumneavoastra va fi unul agreabil si relaxant!
 

Bricks (M)eating point face parte din categoria Restaurante si bistro-uri.

Adresa Bricks (M)eating point

Discount
fix:

10%

Reduceri Bricks (M)eating point

  • 10% discount pentru meniu bar si restaurant a la carte;

  • *Discountul nu se aplica la meniul de pranz.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate