Boudoir Studio

  Contact Boudoir Studio

 • 0722 390 107

 • office@boudoirprive.ro

 • L - V:

  08:00 - 21:00

  S - D:

  S: 08:00 - 16:00 D: Inchis

Boudoir Studio

Credem ca frumusetea unica se poate obtine cand imaginatia si creativitatea vin din inima unui artist pasionat, care traieste pe deplin fiecare opera, careia ii da un stil aparte si apoi o rafineaza. Tot ceea ce facem este pentru ca tu sa te simti admirata si speciala. Consideram ca slefuim diamante, asa ca insuflam fiecarui lucru pe care il facem eleganta, finetea si personalitatea care ti se cuvin. Se intampla sa fim cei mai buni in arta infrumusetarii. Te invitam sa ne cunosti, iar la primul pas in lumea noastra vei avea parte de o multime de servicii speciale. Programari si informatii: 0722 390 107, 0736 621 009 www.boudoirprive.ro

Boudoir Studio face parte din categoriile Hairstyling si Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Boudoir Studio

Discount
fix:

7%

Reduceri Boudoir Studio

 • Discountul acordat este de 7% fata de pretul de pe lista pentru serviciile salonului cu conditia ca la telefon sa se specifice statutul de detinator al cardului Blitz Vip si 5% fata de pretul de lista pentru produsele comercializate in salon. Discounturile se acorda partenerilor Blitz VIP pe baza cardului Blitz VIP.

 • Serviciile de discount nu sunt valabile la urmatorii colegi: coafor: Eduard Dabican, Codruta Dabican, Adrian Borza manichiura-pedichiura: Edina Borza, Raluca Sasu cosmetica - aplicare gene fir cu fir: Cristina Barb.

 • Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte, promotii sau pachete speciale oferite de salon.

 • Va oferim servicii de hairstyling, atat pentru femei cat si pentru barbati, manichiura-pedichiura, unghii tehnice, estetica faciala, cosmetica generala, masaj si remodelare corporala, LPG.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate