Bookstory

Discount fix: 5%

  Contact Bookstory

 • 0364 143 573

 • contact@bookstory.ro

 • L - V:

  09:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 - 20:00 D: 10:00 - 18:00

Reduceri Bookstory

 • 5% discount la toate produsele.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Bookstory

Bookstory este o librarie independenta care ocupa un loc aparte in comunitatea din Cluj-Napoca. Aici se imbina ideile noi cu interesul pentru carte si se promoveaza lectura, alaturi de profesionalism, acestea toate intalnindu-se intr-un singur spatiu, cel al inovatiei culturale. Bookstory face parte din categoria Librarii si institutii culturale.

Daca sunteti in cautarea unui loc cochet in care sa va petreceti timpul liber, a unul loc de intalnire sau a unui spatiu de educatie si curiozitate in care cartea este atent selectionata, dar si bine reprezentate la raft, va recomandam sa ne vizitati. Fie in librarie, dar si online.

Ce va propunem?
Un design care este inedit, alaturi de o carte atent selectionata si promovata la raft. Pentru iubitorii de carte oferim obiecte book art, alaturi de muzica in surdina la pick-up, toate acestea fiind intr-un loc familiar, in care sa isi doreasca sa revina, deoarece de fiecare data oferim ceva nou. La noi sunt promovati artistii locali, tineri intreprinzatori, dar si proiecte inedite ale oamenilor care iubesc ceea ce fac.

Va invitam pe toti sa ne vizitati. Veti avea posibilitatea sa rasfoiti si mai multe carti. Suntem deschisi si inspre a asculta descrieri si impresii despre cartile pe care deja le-ti citit si v-au placut. Veti putea face toate acestea, timp in care personalul librarii va va ambala gratuit cartile pe care le-ati ales.

Adresa Bookstory

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate