Bookla

Discount fix: 20%

Reduceri Bookla

  • Discount fix de 20% la toate produsele din cafea si ceai

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Bookla

Bookla este spatiul creat in mod special pentru persoanele cu un simt acut al cunoasterii, in care dezvoltarea personala cu atentia pentru calitatea vietii sunt cele mai importante repede. Bookla face parte din categoriile Ceainarii, cafenele si vinoteciRestaurante si bistrouri. si Librarii si institutii culturale. 

La Bookla am creat un concept in care se imbina trei placeri general valabile si anume:

  • lectura 

  • aromele

  • timpul de calitate cu tine 

Va asteptam intr-un spatiu care este ferit de centrul orasului si este gandit astfel incat sa ofere arome de cafea proaspata si savoarea deserturilor care se imbina cu peste 3.200 de volume de carti exclusiviste. 

Bookla este spatiul concept care ii invita pe toti sa petreaca timp de calitate cu ei insisi sau in compania prieteniilor. Este locul ideal pentru a citi cartea care te pasioneaza si care te face sa iti eliberezi mintea de gandurile si agitatia cotidiana. Sau fie alegi i revista care sa te tina informat cu ce a aparut nou si ce este in trend. 

Dimineata va servim un mic-dejun, format dintr-o cafea buna impreuna cu un croissant delicios. Fie ca alegi sa vii impreuna cu prietenii sau singur, este locul perfect pentru un inceput de zi. Dupa amiaza si seara te asteptam la noi, intr-un cadru bogat in informatii, datorita varietatii de publicatii si carti pe care ti le punem la dispozitie. Este locul ideal pentru socializare si schimbul de idei. 

La noi veti gasi o gama variata de carti din care sa puteti alege, de la arta, fotografie, design, fashion, arhitectura, turism, economie, psihologie pana la gastronomie si curiozitati despre cafea si ceaiuri. Intreaga experienta lectura este insotita si de cafeaua, vinurile, sau bauturile noastre fine impreuna cu produsele de cofetarie. Toate acestea transforma Bookla, in locul ideal pe care poti sa il alegi daca iti place si esti adeptul conceptului de timp de calitate. 

Bookla face parte din categoria Ceainarii, cafenele, vinoteci, Librari si institutii culturale si restaurante si bistrouri. 

 

Adresa Bookla

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate