Bocheria

Discount fix: 5%

  Contact Bocheria

 • 0749090766

 • L - V:

  Luni-Joi : 12:00-23:00

  S - D:

  Vineri-Duminica : 12:00-24:00

Reduceri Bocheria

 • 5% discount la toate produsele si serviciile.

Mai multe detalii despre Bocheria

Ne-am dorit sa aducem ceva nou pe piata din Cluj Napoca, de aceea am creat conceptul de Bocheria care reprezinta expresia noastra in mancare, bauturi si design mediteranean. Ce semnifica acest lucru de fapt? Realizam preparate care se axeaza pe retete autentice culturii catalane, in special din cele din orasul Barcelona.

De ce zicem ca noi suntem ceva aparte? Deoarece folosim tehnici ca cele utilizate in Barcelona, cum ar fi: folosirea cuptorului cu carbuni Josper prin  care spunem noi ca aducem un plus de gust si atmosfera, identice cu celebrele tapas. Incercam sa recreeam spiritul mediteranean care se regaseste pe aleele celebrei pietei din La Boqeria de St. Josep. Cum facem acest lucru? Cu ajutorul bucatarilor nostri care sunt special instruiti in acest domeniu  si au o vasta experienta in prepararea acestor preparate. Acestia respecta cu rigurozitate retetele traditionale, de aceea gustul este identic. De asemenea, personalul este unul de exceptie care iti va oferi suport in alegerea celor mai bune delicatese de la noi din meniu si va fi la dispozitia ta ori de cate ori ai nevoie.

Sa nu uitam si de ingrediente care reprezinta un factor primordial in prepararea farfurilor, aceastea sunt atent selectionate de catre specialistii nostri. Ne asiguram ca acestea sa fie proaspete si savuroase. 

Dar ne oprim aici cu lauda pentru ca stim cu totii ca lauda de sine nu miroase a bine. Prin urmare, ne dorim ca tu sa ne calci pragul cat mai repede pentru a ne confirma ceea ce am spus anterior. Sa fredonam impreuna melodiile latino si sa degusti picanterile noastre. Nu mai sta pe ganduri si hai la o portie de quesadilia. Suntem aici pentru tine de luni pana joi, in intervalul orar 12:00-23:00 si vineri-duminica in intervalul orar 12:00-24:00. Daca vrei sa fi alaturi de noi si sa vezi ce mai gatim cand nu esti pe aici ne poti urmari pe facebook. 


Bocheria face parte din categoria Restaurante si bistrouri.

Adresa Bocheria

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate