Bliss Esthetics

  Contact Bliss Esthetics

 • Persoana de contact

  Bartalis Cristina
 • 0754 434 060

 • info@blissesthetics.ro

 • L - V:

  09:00 - 18:00

  S - D:

  Inchis

Bliss Esthetics

Situat in inima Clujului, salonul BLISS ESTHETICS va pune la dispozitie o gama larga de servicii utilizand aparatura de ultima generatie. Fie ca doresti sa-ti indepartezi tatuajul, sa scapi de parul nedorit prin epilare definitiva SHR, sa-ti rasfeti tenul prin procedurile noastre de rejuvenare faciala, si nu in ultimul rand, sa rezolvi problemele inestetice ale venectaziilor, noi te asteptam pe strada Iuliu Maniu, nr 24 la o consultatie gratuita, si astfel, noi iti vom propune cele mai bune solutii pentru tine. Pentru mai multe detalii, te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0740.767.757 sau pe pagina noastra de facebook Bliss Esthetics. Noi am am gasit SOLUTIA pentru problemele tale de ordin estetic!

Bliss Esthetics face parte din categoria Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Bliss Esthetics

Discount
pana la:

25%

Reduceri Bliss Esthetics

 • 25% discount la epilare definitiva

 • 20% discount la indepartare tatuaje cu laser; eliminare capilare sparte, venectazii; tratamente faciale; tratamente de remodelare corporala

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate