Bjorn

Discount pana la: 30%

Rating: 0.0

Reduceri Bjorn

  • 15%-30% discount in functie de suprafata.

Mai multe detalii despre Bjorn

    Bjorn Heizung este singurul producator de sisteme de incalzire/ racire radianta uscata in pardoseala pe piata romaneasca si unul din cei 5 producatori la nivel european. 
Producatorul ofera servicii si produse de inalta calitate, de aceea se ofera un confort deosebit locuintei clientilor. Tehnologia “La vedere” asigura un plus de siguranta casei dumneavoastra datorita fapului ca puteti fi siguri ca nu exista defecte. 
In cazul in care iti faci griji in legatura cu costurile acestor sisteme, nu mai trebuie. Aceste sunt unele destul de reduse si accesibile oricarui buzunar. 
De asemenea, ansamblarea este una usoara care poate fi realizata chiar de tine, deoarece se bazeaza pe un sistem puzzle cu 3 piese. De aceea, nu ai nevoie de ajutorul nimanui si nici a unui echipament specializat. 
Sistemul este compatibil cu orice tipuri de finisaje, astfel devenind parte integranta a oricarui proiect rezidential, comercial sau industrial. Daca te intrebi ce beneficiezi lucrand cu ei, acestia au urmatoarele beneficii:
eficienta energetica sporita
eliminarea batailor de cap cu mesteri
sistemul este compatibil cu renovarea spatiilor vechi
santierul se scurteaza considerabil datorita reducerii timpului montajului si eliminarii sapelor
consultanta de specialitate
cost investitional redus 
Apeleaza cu incredere la Bjorn Heizung pentru a-ti incalzi pardoseala. Acestia au propria lor devizie “Mai aproape de caldura” care poate defini exact sistemul lor de incalzire. Asa ca acestia te asteapta pe strada Calea Floresti, nr 121 in Cluj Napoca, iar in cazul in care esti client si din Timisoara, le poti face o vizita pe strada Calea Manastur, nr 15. 

Adresa Bjorn

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate