BDV Rent a car

Discount fix: 12%

Rating: 0.0

BDV Rent a car

Reduceri BDV Rent a car

  • 12% discount la toate serviciile de inchiriere sau transfer auto;

  • Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre BDV Rent a car

        Iti doresti sa inchiriezi o masina, dar nu stii de unde si cum sa procedezi? BDV Rent a car este o companie care este dedicata celor care isi doresc sa inchirieze o masina. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute firme de rent a car din Transilvania datorita faptului ca pretul este in raport cu calitatea masinii. 

BDV detine o gama larga de masini, avand diverse marci, dintre cele mai fiabile si titrate, de clasa mica, compacta sau de lux, incluzand: Volkswagen, BMW, Audi, Ford, Seat, Skoda, Reanult si Dacia. Preturile noastre incep de la 12 euro pe zi. 

Prin firma BDV Bestauto aveti posibilitatea sa rezervati online, iar masina poate fi preluata oricand si de oriunde, inclusiv din aeroportul din Cluj Napoca. Totodata se pot prelua si din alte orase, precum: Targu Mures, Oradea, Sibiu, Bistrita, Satu Mare si Baia Mare. Pentru cei care isi doresc ca firma sa fie alaturi de ei si la ocazii speciale, acestia pun la dispozitie sofer pentru diferite evenimente sau delegatii. Clientii fideli primesc o reducere de 10% in momentul in care inchiriaza pentru a doua oara. Pe langa toate acestea, este pus la dispozitie, daca este nevoie, scaun auto copil, GPS, detector radar si telefon mobil cu minute incluse. 

Pe site-ul lor poti gasi mai multe detalii cu privre la preturi, acestea includ tva, asigurare obligatorie, asigurare full casco, rovinieta, anvelope de iarna. Aici vei gasi si calendarul lor prin care sa vizualizezi cand poti inchiria masina dorita. Nu se acorda avans la rezervare. Ca sa fii sigur ca serviciile noastre sunt de calitate, poti citi testimonialele clientilor nostri pentru a te convinge in totalitate. 

Asa ca ce mai astepti? Acceseaza cat mai repede site-ul lor si profita de serviciile lor.

BDV Rent a car face parte din categoria Rent a car.

Adresa BDV Rent a car

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate