Bata

Discount fix: 10%

Reduceri Bata

  • Discount fix de 10% pentru toate produsele comercializate sub brandul Bata; aflate in magazinul Bata din Iulius Mall Cluj-Napoca.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Bata

Bata este una dintre cele mai vechi companii de incaltaminte la nivel global, datand inca din anul 1894. La momentul actual, grupul Bata se bucura de o recunoastere in toata lumea, fiind lider mondial in productia si vanzarea articoleleor de incaltaminte. Odata cu trecerea timpului, Bata include pe langa categoria de incaltaminte, cea de haine si accesorii. Brandul cu renume se bucura in momentul actual de o prezenta pe piata a 4.600 de magazine si 50.000 de magazine independente in peste 50 de tari. Pe langa toate acestea, Bata include in portofoliul sau multe centre de fabricatie, marochinarie, laboratoare pentru controlul calitarii, cercetare si dezvoltare, cat si platorme industriale.

Produsele BATA sunt special confectionate de designeri italineri, iar linia de productie se realizeaza peste 90% in Italia si cateva zone din restul Europei. Pe spatiul romanesc Bata se afla inca din anul 2003 si are magazine in mai multe orase din tara, cum ar fi: Bucuresti, Constanta si Cluj Napoca.

In prezent, grupul BATA are la dispozitie peste un milion de clienti pe zi. Astfel, in cazul in care iti doresti sa achizitonezi produse de o inalta calitate, magazinul BATA este disponibil chiar in orasul tau in Iulius Mall, la parter. Ii poti vizita in fiecare zi, in interavalul orar 10:00-22:00

Dar daca nu ai oportunitatea sa cumperi produse direct din magazin, poti intra pe site-ul https://pantofibata.ro/, unde ai la dispozitie toate produsele care pot fi livrate direct la tine acasa. Daca doresti sa fii la curent cu ultimele noutati, iti poti faci cont direct pe site. Bata sunt prezenti si pe facebook pentru a fi mai aproape de clientii sai.

Bata face parte din categoria Vestimentatie si accesorii.


Adresa Bata

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate