Barrier Calea Turzii

Discount fix: 10%

Rating: 5.0

  Contact Barrier Calea Turzii

 • 0747 059 958

 • caleaturzii@barrier.ro

 • L - V:

  10:00 - 18:00

  S - D:

  Inchis

Barrier Calea Turzii

Reduceri Barrier Calea Turzii

 • 10% discount fix la toate produsele

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Barrier Calea Turzii

Barrier este compania care are o experienta de peste 15 ani in domeniul tamplariei termoizolante, reusind astfel sa ofere clientilor pachete complete de servicii de o inalta calitate, care sunt concepute cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora si a celor mai bune materiale. Barrier face parte din categoria Ferestre si Usi.

Deoarece suntem dedicati clientilor, mereu suntem atenti la ceea ce isi doresc acestua, astfel incat sa reusim sa le propunem cele mai bune solutii care sa fie capabile sa le satisfaca dorintele. Proiectele pe care alegem sa le incepem, sunt duse la bun sfarsit cu onestitate, incredere, dar cel mai important oferind solutii care sa fie personalizate si fiabile in functie de orice locuinta.

Toate proiectele le tratam cu exigenta, astfel incat sa iasa exact asa cum ne-am dori si noi sa fie, perfecte. Cream totul pentru linistea si confortul clientilor nostri.

Calitatea produselor noastre se regaseste si in plan social, avand astfel peste 500 de profesionisti care lucreaza in cadrul companiei Barrier. Conditiile de lucru au un aspect prioritar pentru noi, astfel asiguram comunicarea profesionala si interpersonala.

 

Adresa Barrier Calea Turzii

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate