BAM

Discount pana la: 5%

Reduceri BAM

  • 3% pentru servicii cu o valoare mai mica de 5000 euro + TVA

  • 5% pentru servicii cu o valoare mai mare de 5000 euro + TVA

Mai multe detalii despre BAM

BAM (Birou Arhitectura Metropolitana) s-a nascut din pasiunea pentru arhitectura contemporana de calitate. Atat in proiectele de arhitectura, cat si in cele de design interior, incercam sa gasim o abordare cat mai naturala, potrivita contextului si utilizatorilor.

Fondat in 2012 de catre Mihaela Dumitru Steiner, imediat dupa finalizarea studiilor de arhitectura la Universitatea de Arte Aplicate din Viena si a stagiului la Zaha Hadid Architects London, biroul s-a dezvoltat odata cu venirea in echipa a arhitectului Alexandru Neatu si a lui Ionut Chimigea.

Tinta noastra este sa imbunatatim solutiile pe care le propunem clientilor, incercand si sa aducem inovatii in proiecte, folosind materiale si solutii tehnice contemporane si respectand mediul construit in care intervenim.

Ne adresam exclusiv beneficiarilor care apreciaza creativitatea, cunostintele noastre tehnice si implicarea cu care dezvoltam fiecare proiect.

Cu un portofoliu de peste 200 de proiecte implementate, atat proiecte rezidentiale, cat si proiecte medicale si de tip office, serviciiile BAM acopera toate fazele de construire si amenajare, reamenajare sau relocare de la concept, documentatii de autorizare, proiectul de execuție până la consultanță și asistenta in implementarea acestuia. Oferim atat clientilor privati, cat si companiilor locale sau corporatiilor precum Regina Maria, OpenMed, Fildas, Comdata Group, Eurogenetic, Profi, NextMaintenance, doar solutii custom made.

Adresa BAM

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate