Autonom

Discount fix: 15%

Rating: 0.0

Autonom

Reduceri Autonom

  • 15% discount inchirierilor de masini (Rent A Car) catre Persoane fizice /juridice cu conditia sa nu fie deja un contract de colaborare intre societatile noastre si nu se poate cumula cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Autonom

Autonom este cea mai extinsa retea de mobilitate din Romania. Punem la dispozitia clientilor nostri solutii variate de transport si inchirieri auto prin intermediul celor peste 40 de agentii prezente in 35 de orase din Romania, Ungaria si Serbia. Mobilitatea va este asigurata prin parcul nostru auto care cuprinde peste 4.000 de autoturisme noi, potrivite atat pentru calatorii de business, cat si pentru calatorii cu scop turistic, de relaxare.
 
Servicii de mobilitate oferite de Autonom sunt:

- Inchirieri Auto pe termen scurt si mediu;
- Inchirieri Vehicule Comerciale;
- Leasing Operational;
- Fleet Management;
- Transferuri cu Sofer;
- Masina de Inlocuire in caz de accident;
- Inchirieri Echipamente.

 Autonom este o companie de familie care gandeste pe termen lung. Succesul pentru noi este dat de multumirea clientilor si de evolutia colegilor. Cresterea afacerii, profitabilitatea si stabilitatea financiara sunt toate consecinte firesti.

Autonom face parte din categoria Rent a car. 

Adresa Autonom

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate