Autoboca Rent a Car

Discount fix: 10%

  Contact Autoboca Rent a Car

 • 0735.877.859

 • cluj@autoboca.ro.

 • L - V:

  09:00 - 18:00

  S - D:

  S: 09-13; D: Inchis

Autoboca Rent a Car

Reduceri Autoboca Rent a Car

 • 10% discount la serviciile oferite.

Mai multe detalii despre Autoboca Rent a Car

Noi suntem Autoboca, o firma autentica romaneasca, care ne-am nascut in anul 2008 in inima Bucovinei, mai exact in Radauti. Inca de atunci, ne-am dorit sa oferim servicii de inchiriere la cel mai inalt nivel, care sa se bazeze pe onestitate si incredere absoluta. Acest lucru se datoreaza experientei noastre ca si clienti, intrucat fusesem dezamagiti de serviciile de care am beneficiat, de aceea ne-am dat seama ce lipseste si ce putem face sa imbunatatim  intregul proces.


Astfel, am infiintat o companie care detine un capital 100% romanesc si care pune pe primul loc nevoile celor care-i trec pragul si pe urma se gandesc la profit. Timpul a trecut, iar treptat am ajuns sa detinem in momentul actual 13 locatii AutoBoca pe intregul teritoriu al Romaniei, bucurandu-ne de 10 ani de servicii excelente. 


Intotdeauna ne gandim la clientii nostri si ne dorim ca ei sa aiba siguranta ca se pot baza pe noi, oferindu-le servicii promte, sigure si, desigur, la preturi accesibile. Suntem transparenti cu clientii nostri, de aceea iti vom comunica inca de la inceput detalii cu privire la costuri pentru a-ti putea planifica bugetul. Iti vom explica fiecare cost separat pentru serviciul efectuat. In plus, pe parcusul anului calendaristic, avem si promotii speciale de care sa se bucure clientii nostri fideli. 


Suntem peste tot in tara, 24/7. Oriunde esti tu, suntem si noi. Noi iti putem oferi disponibilitatea de a prelua si preda masina in ce oras iti doresti, la orice ora din zi si din noapte. In cazul in care, nu este sediu in orasul tau, nu mai asteapta si da-ne de veste prin telefon pentru a-ti putea rezolva problema. 

Ce mai astepti? Contacteaza-ne cat mai repede cand ai nevoie de o masina de calitate. Parcul nostru este unul destul de diversificat si mereu in ascensiune, prin urmare ai de unde alege. In cazul in care iti doresti servicii extra pentru a-ti spori confortul, acest lucru este posibil prin noi. 


Autoboca Rent a Car face parte din categoria Rent a car.

Adresa Autoboca Rent a Car

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate