Aroma

Discount fix: 15%

Reduceri Aroma

  • 15% discount la toate produsele (mancare, bauturi alcoolice si nonalcoolice).

  • Discountul este valabil pentru meniul A la Carte, pentru mese de maxim 6 persoane.

  • Disountul nu se aplica la evenimente (nunti, botezuri, zile de nastere etc) si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Mai multe detalii despre Aroma

Sarbatoreste momentele importante din viata ta alaturi de noi!


Situat intr-o locatie deosebita, departe de zgomotul asurzitor si ritmul alert al orasului, Restaurantul Aroma va asteapta sa petreceti clipe de neuitat alaturi de cei dragi.
 Accesul prin livada Palocsay va introduce inca de la inceput intr-o stare de liniste si relaxare, toate acestea fiind completate de un adevarat rasfat culinar oferit de echipa noastra de bucatari si de vinurile atent selectionate de personalul nostru. 
Aroma este locul perfect pentru o cina romantica sau o masa cu prietenii, iar cand vine vorba de petreceri private si corporate, salile noastre modulare ofera posibilitatea organizarii evenimentelor in saloanele cu capacitate de la 40 persoane pana la 110 persoane.

Pentru evenimentele cu un numar mai mare de invitati, va punem la dispozitie sala de evenimente Sara, cu capacitatea de a gazdui pana la 260 de persoane.

Adresa Aroma

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate