Arhi Design

Discount pana la: 10%

Reduceri Arhi Design

  • 10% discount la folosirea codului ARHIBLITZ10 la comenzile online de minim 200 lei.

Mai multe detalii despre Arhi Design

Compania ARHI DESIGN infiintată în anul 1992 are ca domeniu principal de activitate, productia si distributia unui vast sortiment de produse de papetarie si birotica, fiind al doilea producator de caiete din Romania. 

 

ARHI DESIGN comercializeaza peste 4000 de articole, mai mult de jumatate fiind produse in fabrica proprie si restul importate direct de la branduri de top.


În toți acești ani de activitate, am dezvoltat relații comerciale cu parteneri din Germania, Italia, Turcia, China, Ucraina și Rusia, atât în ceea ce privește importul de articole de papetărie și birotică, cât și în ce privește importul de materii prime necesare activității de producție.


Rămânem fideli promisiunii pe care am făcut-o clientilor: aceea de a garanta calitatea si siguranta produselor noastre, imbunatatind continuu procesul se realizare al articolelor produse in fabrica noastra.


De ce sa cumperi produsele noastre?


Branduri proprii - dezvoltam branduri proprii cu personalitate puternica gandite pentru clientii care-si doresc produse unice, de calitate superioara. 


Experienta - cei 30 de ani de experienta in producerea si distribuirea articolelor de birotica si papetarie ne ajuta sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse originale si de calitate.


Stocuri mari - esti in cautarea unui numar mare de rechizite, agende, calendare sau alte produse office si te-ai saturat sa astepti reinnoirea stocurilor in magazine? Arhi Design se ocupa de actualizarea permanenta a stocurilor, astfel incat sa te bucuri de produsele dorite in cel mai scurt timp.


Livrare rapida - comanda iti va ajunge la usa rapid si in siguranta. Nu va trebui sa astepti prea mult si nici sa te deplasezi pentru a primi coletul.


Arhi Design iti pune la dispozitie:  


- Articole scolare

- Accesorii birou

- Agende

- Calendare

- Articole personalizabile

- Accesorii steaguri

- Accesorii petrecere

- Articole de protectie si dezinfectie

- Echipamente de protectie


Adresa Arhi Design

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate