Anthimos

Discount fix: 10%

  Contact Anthimos

 • +40 721 241 333/ +40 744 599 335

 • office@anthimos.ro

 • L - V:

  Non Stop

  S - D:

  Non Stop

Anthimos

Mai multe detalii despre Anthimos

La cativa kilometri de orasul Oradea, la marginea padurii Felix aveti perfectiunea luxului si inspiratia naturii la indemana. Pensiunea Anthimos a fost creata ca o oaza de liniste si relaxare, pentru a oferi confort si atmosfera primitoare clientilor sai.

Anthimos**** dispune de 13 camere si 2 apartamente – dintre care 2 apartamente Senior si 11 camere duble – ofera turistului mult dorita stare de bine si confort.

Conferinte & evenimente – Anthimos ofera un etaj executiv, cu un centru de afaceri, format din 2 sali de conferinta si un foyer.

Anthimos**** dispune de o piscina si un jacuzzi in aer liber, deschise in timpul sezonului estival, loc de joaca pentru copii, oferind totodata si alte servicii de agrement.

La o distanta de 500 m de Anthimos va puteti relaxa in cadrul noului parc acvatic, AQUA PARK PRESIDENT – clientilor nostri le oferim o reducere de 55% din tariful de intrare.

Anthimos**** ofera un etaj executiv, cu un centru de afaceri, format din 2 sali de conferinta si un foyer:

– Sala Felix – suprafata 84 m², configurabila (banchet, sala de clasa, teatru, receptii, consiliu, forma U), capacitatea 70 locuri

– Sala Belvedere – suprafata 35 m², configurabila (banchet, sala de clasa, teatru, receptii, consiliu, forma U), capacitatea 30 locuri

– Foyer – suprafata 58 mp


Facilitati (incluse):

– Conexiune internet

– Whiteboard

– Flipchart

– Sistem audio-video

– Serviciul de protocol (cafea, ceai, suc, apa)

– Laptop

– Videoproiector

– Locuri de parcare


Pensiunea Anthimos face parte din categoria Hoteluri. 

Adresa Anthimos

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate