Ana Macovei Florals

Discount fix: 10%

Rating: 5.0

  Contact Ana Macovei Florals

 • Persoana de contact

  Ana Macovei
 • 0753 123 135

 • anamacovei.florals@gmail.com

 • L - V:

  07:30 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 - 14:00; D: 10:00 - 14:00

Reduceri Ana Macovei Florals

 • 10% discount pentru toate aranjamentele.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Ana Macovei Florals

Ana Macovei Florals s-a nascut in anul 2013, din placerea mea de a realiza aranjamete florale. Desi am urmat studiile Universitare in alt domeniu, am inceput sa imi dezvolt aceasta pasiune, si sa urmez cursurile de design, reusind astfel sa obtin atestari in acest domeniu. Ana Macovei Florals face parte din categoria Florarii si peisagistica.

Din dorinta de a cunoaste cat mai multe despre acest domeniu, am ajuns sa invat de la cei mai mari designeri florali din lume, precum: Karen Tran si Preston Bailey. Aici am avut posibilitatea de a vedea, dar totodata si posibilitatea de a contribui la realizarea celor mai marete aranjamente florale care au fost create vreodata.

Cand m-am decis sa creez acest brand, am inceput prin a adauga profunzime in aranjamentele floral, astfel am inceput sa studiez istoria florilor. Lucrul care mi s-a parut fascinant a fost faptul ca limbajul florilor sau floriografia a fost folosita drept mijloc criptografic de comunicare. Cea care a promovat acest tip de limbaj a fost Regina Victoria a Marii Britanii. Astfel familia Regala Britanica tine cu sfintenie la acest tip de arta straveche, deoarece fiecare buchet de mireasa are o anumita semnificatie si transmite un anumit mesaj.

Asadar va invit pe toti sa redescoperim impreuna acest "cod secret" al florilor. Sa invatam sa ne trasmitem mai departe stari de bine si emotie cu ajutorul florilor.

Adresa Ana Macovei Florals

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate