Ambassador Liquor Store Craiova

Discount pana la: 15%

  Contact Ambassador Liquor Store Craiova

 • 0754306291

 • L - V:

  12:00 - 24:00

  S - D:

  12:00 - 10:00

Reduceri Ambassador Liquor Store Craiova

 • 10% discount la bauturi;

 • 15% discount la praline si ciocolati.

Mai multe detalii despre Ambassador Liquor Store Craiova

Ai pofta de o bautura rafinata chiar la tine acasa? 


Ambassador Liquor Store iti pune la dispozitie o varietate de sortimente de vinuri romanesti si de import, vinuri spumante, prosecco-uri si sampanii (o varietate de peste 300 de etichete).


Sau poate iti doresti ceva mai tare.. tot aici gasesti whisky, cognac, rom, vodka, gin, tequilla liquor-uri, absinth, bauturi digestive, bitter, palinca/tuica.


De asemenea, tot la Ambassador Liquor Store gasesti tigari de foi, trabucuri, cigarillos, tutun de pipa, tutun pentru rulat, foite si filtre.


In cadrul magazinului se afla si Statia Rombeer Express, avand 12 sortimente de bere artizanala (sau bere vie cum ii spunem noi) imbuteliata cu ajutorul unui sistem de tip draft direct în magazin pentru a fi consumata de catre client acasa.


Pentru cei care iubesc ciocolata si dulcele avem praline si trufe artizanale, hand-made, din ciocolata belgiana de inalta calitate de la Christe Chocolatier, cel mai cunoscut brand din Romania de ciocolata artizanala.Ambassador Liquor Store face parte din categoria Ceainarii, cafenele, vinoteci, liquor stores si Magazine dulciuri, patiserii, cofetarii.


Adresa Ambassador Liquor Store Craiova

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate