Amagusto

Discount fix: 5%

Reduceri Amagusto

  • 5% dicount la toate produsele si servicile

Mai multe detalii despre Amagusto

                Amagusto aduce cucina Italiana chiar la noi acasa, in Cluj Napoca! Ei spun ca “mai italian de atat nu se poate” si ca sunt printre singurele restaurante care chiar te fac sa pasesti pe taramurile gastronomice italienesti in adevaratul sens al cuvantului. 

Bucatarii Amagusto au pregatire desavarsita in acest domeniu, de aceea sunt printre cei mai vestiti si cunoscuti pe piata clujeana. De aceea nu trebuie sa iti faci griji, daca iti doresti intr-adevar sa degusti preparate realizate dupa aceeasi reteta clasica din delicioasa Italie. Dar pentru a pastra acest gust, acestia folosesc numai ingrediente proaspete si prealuate de la furinzori de specialitate. 

Meniul Amagusto il poti vizualiza chiar pe site-ul lor, unde vei gasi detalii despre ingrediente si modalitatea de preparare. Ei iti recomanda sa mananci pastele cu clasicul vin alb, dar sa incerci si inovatoarele cocktailuri. Dispun de un bar care contine tot ceea ce iti doresti. Este placerea lor sa te serveasca si sa iti incante simturile. Personalul este acolo sa iti ofere o experienta unica in lumea gastronomica si sa fie alaturi de tine. Cere-le sfaturi in ceea ce priveste alegerea vinului sau orice altceva, ei sunt in masura sa iti spuna ce bautura se potriveste cu mancarea ta. 

Speram ca ti-am facut pofta si ca vei trece cat mai repede pe la Amagusto sa te bucuri de farfuriile lor apetisante. Nu uita sa faci rezervare, altfel exista posibilitatea sa nu prinzi loc. Deci ce mai astepti?

Chiar daca esti din Cluj sau un simplu turist ei te asteapta zi de zi cu preparate de top! 


Amagusto face parte din categoria Restaurante si bistro-uri. 


Adresa Amagusto

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate