Alyich

Discount fix: 10%

Rating: 5.0

Reduceri Alyich

  • 10% discount la toate produsele;

  • Discount-ul nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Alyich

Ai in curand un eveniment si ai nevoie de o rochie care sa iti vina de minune? Ba mai mult, ai nevoie de o rochie de mireasa? Atunci ai gasit magazinul potrivit. Suntem Alyich si suntem pasionati de tot ceea ce inseamna fashion, de aceea am creat acest brand pentru iubitoarele de haine de bun gust. Produsele noastre pot fi descrise ca fiind un dans gentil dintre linii clasice si accente contemporane. 

Toti angajatii nostri depun mult efort si emotie, fiecare piesa este realizata cu printuri unice creand un produs modern, curat si versatil pentru tine. Fiecare piesa este realizata chiar in atelierul nostru. 

Intra pe site-ul nostru pentru a putea vedea de ce suntem in stare, suntem siguri ca de la prima vizualizare a produselor vei dori sa vii direct la magazinul nostru, unde o echipa de specialisti va fi alaturi de tine in alegerea modelului potrivit pentru tine, care sa se muleze pe tine si stilului tau. 

Daca nu poti ajunge la noi nicicum, poti comanda online, iar rochia va veni direct la tine acasa. Este afisat un tabel de marimi prin care iti poti da seama ce rochie este potrivita pentru tine. Pentru a putea fi la curent cu ce mai aducem noi nou in colectia noastra poti sa te abonezi la newsletter nostru. 

ChatBox-ul iti este dedicat tie in cazul in care ai nelamuriri cu privire la produsele noastre, livrare sau altele.


Alyich face parte din categoria Vestimentatie si accesorii.

 

Adresa Alyich

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate