Altex Iulius Mall

Discount pana la: 5%

  Contact Altex Iulius Mall

 • 0264 551 195

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Reduceri Altex Iulius Mall

 • Discount fix de 3% la achizitiile de pana la 4.000 (patrumii) lei, inclusiv;

 • Discount fix de 5% la achizitiile de peste 4.000 (patrumii) lei.

 • Procentele/discount-urile mentionate mai sus nu se vor acorda pentru produsele aflate in promotie sau pentru produsele aflate in orice alte promotii.

 • Discount-ul se va putea utiliza numai in magazinul Altex din incinta centrului comercial Iulius Mall Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre Altex Iulius Mall

Altex face parte din doua categorii: Amenajari interioare si exterioare, Electronice, electrocasnice.

Pornind de la deviza “Cel mai mic pret din Romania” suntem liderii pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia, din tara, de peste 20 de ani. Insa nu doar pretul face diferenta: in acealasi timp, oferim o gama variata de produse inovatoare, sustinute de solutii optime de finantare, adaptate nevoilor tale. Altex inseamna leadership, inovatie, varietate, diversitate si, nu in ultimul rand, un pret corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi! Iti garantam cea mai buna alegere in privinta achizitiei facute! Cunoastem entuziasmul ce insoteste comanda plasata in magazinul nostru si, de aceea, vei avea parte intotdeauna de livrare rapida si transport asigurat astfel incat sa te poti bucura cat mai repede de produsele cumparate. Iar daca vei gasi un pret mai mic in alta parte, beneficiezi de programul nostru “2 x diferenta” prin care iti oferim de doua ori diferenta de pret, pentru a te bucura de cumparaturile facute in magazinele noastre. Cu Altex este intotdeauna usor: poti cumpara online device-urile preferate, suntem la un click distanta. Sau poti rezerva produsul pe site-ul nostru, urmand sa il ridici de la cel mai apropiat magazin. Toate produsele pe care ti le doresti iti sunt accesibile in reteaua noastra de magazine din intreaga tara. Asta inseamna ca Altex este intotdeauna aproape de tine! Acum ai solutii de finantare flexibile, cu dobanzi mici si rate cu valoare scazuta. Pe langa variatele formule de finantare, venim in sprijinul tau prin servicii care adauga un plus de valoare produselor, cum ar fi service rapid, garantii extinse si transport gratuit.

Altex face parte din categoria Electronice, electrocasnice.

Adresa Altex Iulius Mall

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate