ALPHA-FILMS

Discount fix: 15%

Rating: 0.0

    Contact ALPHA-FILMS

  • Persoana de contact

    Pandrea Antonio/ Pandrea Tiberiu
  • 0755.268.856/ 0743.246.849

Reduceri ALPHA-FILMS

  • 15% discount la serviciile video (videografie nunta, spoturi publicitare, videoclipuri muzicale, evenimente private/ corporate).

Mai multe detalii despre ALPHA-FILMS

Alpha Films are in spate o echipa tanara de videografi profesionisti care au o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Fiind dornici sa isi puna in evidenta viziunea atat inovativa, dar si futuristica a momentelor speciale pe care le editeaza, reusind sa scoata in evidenta cele mai frumoase lucruri. ALPHA-FILMS face parte din categoriile:  Poze si cadouri personalizate si Evenimente speciale (nunti, botezuri) si Foto si Video.

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii. Fie ca este vorba de un scurt videoclip de prezentare sau sunteti la inceputul drumului si aveti nevoie de o imagine vizuala prodesionala in mediul online, va stam la dispozitie.

Filmare majorat:
Daca sunteti in cautarea unei echipe care sa imortalizeze o zi de nastere in cel mai surprinzator mod posibil, va stam la dispozitie.
Imortalizarea zilei de nastere este alegerea ideala pentru a reusi astfel peste ani si ani sa retraiti acele momente minunate. Alpha Films este solutia pentru asta!

Music video:
Sunt o echipa de oameni pasionati de muzica, din acest motiv ne face placere sa readucem la viata imaginea povestii fiecarei melodii.

Reclama publicitara:
Deoarece orice tip de afacere are nevoie de o imagine vizuala, iar cel mai important de una profesionala, astfel incat sa fie valorificate produsele. In momentul de fata promovarea cu ajutorul videoclipurilor nu mai este o alternativa ci pur si simplu o necesitate. Din acest motiv va stam la dispozitie cu serviciile noastre. Deoarece nu este suficient ca o companie sa aiba cele mai bune servicii sau produse, cele mai bune mesaje de marketing, sau cei mai buni angajati, asta nu este suficient, daca nu exista si o publicitate video facut la nivel profesional, astfel incat sa atraga cat mai multi clienti.

Wedding Video:
Datorita stilului nostru avangardist, reusim sa surprindem cele mai bune momente, dar si cele mai frumoase emotii de la un asemenea eveniment. Scopul nostru este acela de a imortaliza cele mai fumoase amintiri ale nuntii, la cea mai inalta calitate, astfel incat sa reusiti sa va bucurati si sa retraiti acele momente ori de cate ori doriti.

Filmare eveniment:
Fie ca este vorba de un eveniment special, unul privat sau unul tip corporate, noi va stam la dispozitie cu experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, astfel incat sa surprindem si sa imortalizam cele mai naturale momente ale evenimentelor pe care suntem contactati sa le infrumusetam.

 

Adresa ALPHA-FILMS

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate