Active Down

Discount pana la: 25%

Rating: 5.0

Reduceri Active Down

  • 10% discount pentru cumparaturi de pana la 50 lei

  • 15% discount pentru cumparaturi cu valoare cuprinsa intre 60 si 100 lei

  • 20% discount pentru cumparaturi cu valoare intre 110 si 350 lei

  • 25% discount pentru cumparaturi mai mari de 360 lei.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Active Down

Asociatia Down a fost infiintata in anul 2010. Este asociatia care imbina activitatile unui centru de zi educational cu cele ale unui centru de pregatire profesionala. Active Down face parte din urmatoarele categorii: Evenimente speciale (nunta, botez) , Mobilier, decoratiuni,  Poze si cadouri personalizate si Parteneriate online. 

In cadrul centrului nostru sunt integrate din punct de vedere educational, social si cultural persoanele cu sindrom Down, care au varsta de peste 18 ani. Deoarece cei care au absolvit o forma de educatie nu mai sunt cuprinsi in vreun alt program de integrare sociala si profesionala. Centrul nostru este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. 

Viziune

Promovarea si sustinerea persoanelor cu dizabilitati, in special a celor cu sindrom Down. Crearea si aplicarea unor servicii care sa le permita atingerea potentialului lor maxim intr-o societate. In aceasta situatie credem ca se va realiza puntea de integrare socio-profesionala si se va ajunge la respect reciproc. 

Valorile noastre 

diversitatea persoanelor cu dizabilitati 

dizabilitatea este un concept care evolueaza

importanta autonomiei individuale si independenta persoanelor cu dizabilitati 

implicarea activa a persoanelor cu dizabilitati in procesele de luare a deciziilor privind policitile si programele care ii vizeaza

Misiune 

Indeplinirea unei misiuni complexe privind viata tinerilor cu dizabilitati intelectuale, in principal a celor cu sindrom Down. Incluziunea acestora in comunitate. 

Ne dorim ca si in Romania sa fie privite cu respect si consideratie, persoanele cu dizabilitati. Fara ca acestia sa mai primeasca acea mila, care raneste pe oricine. 

Persoanele cu sindromul Down sunt un segment de populatie vulnerabila. Astfel daca acestea ar fi integrate atat din punct de vedere social, dar si profesional, s-ar evita riscul ca acestea sa devina o povara pentru societate. 

 

Adresa Active Down

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate