Active Down

Asociatia Down - Centrul Educational Raluca functioneaza din anul 2010 si a fost înfiintata la initiativa familiei Avram, din dragoste pentru fiica lor Raluca, in varsta de 24 de ani, la acea vreme, care s-a n?scut cu sindrom Down. Initial, desfasurarea activitatii Asociatiei s-a realizat din economiile familiei, nu foarte mari, dar suficiente cat sa asigure functionarea pentru un an, sperand ca ulterior sa se gaseasca solutii ca Asociatia sa-si continue activitatea, iar oamenii carora le-a fost destinata sa isi gaseasca locul si respectul celor din jur.

Prin multa munca s-a reusit demararea unui atelier hand-made, un proiect pilot, ca loc in care persoanele cu Sindrom Down si alte nevoi speciale sa se simta ca acasa, sa aiba conditii de munca conform nevoilor si potentialului lor. Scopul acestui atelier este de a infiinta locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati, precum si sustinerea financiara a centrului de zi, in care isi vor desfasura activitatea si cei care nu au capacitate de munca.

Astfel, se realizeaza o parghie de comunicare intre societate si persoanele cu nevoi speciale, demonstrand ca si in aceasta categorie umana exista potential. Toate eforturile Asociatiei sunt facute pentru ca ei sa nu mai fie acele persoane pe langa care trecem grabiti, incercati de un sentiment de mila sau, si mai grav, unul de indiferenta! 

In realizarea acestui proiect este nevoie de implicarea noastra, a tuturor, pentru ca doar impreuna putem da valoare si sens vietii!

 

 

 

 

Adresa Active Down

Discount
pana la:

25%

Reduceri Active Down

  • 10% discount pentru cumparaturi de pana la 50 lei

  • 15% discount pentru cumparaturi cu valoare cuprinsa intre 60 si 100 lei

  • 20% discount pentru cumparaturi cu valoare intre 110 si 350 lei

  • 25% discount pentru cumparaturi mai mari de 360 lei.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate