7 Senses Design

Discount pana la: 13%

Reduceri 7 Senses Design

  • 13% pentru proiectele de amenajare de interior

  • 10% pentru design de produs

Mai multe detalii despre 7 Senses Design

Din totdeauna ne-a fascinat natura umana si felul in care aceasta se dezvolta, astfel am ales sa studiem designul, arhitectura si partea de proiectare.


Prin 7 senses design ne propunem sa te sprijinim sa traiesti intr-un mediu plin de armonie si pe gustul tau alaturi de toti cei dragi tie.
Fie ca este vorba despre propria locuinta, despre biroul in care iti desfasori activitatea, sau locul unde iti petreci timpul liber, o minte libera, creativa si echilibrata te ajuta sa ai o viata fericita si implinita.


Dupa cum spune si numele companiei “7 senses design“, unul din lucrurile cele mai importante pentru noi este felul in care te vei simti in locul nou construit sau amenajat. Punem accentul pe al 7-lea simț, cel responsabil cu felul în care precepem mediul inconjurator.


Avand o experienta de mai bine de 10 ani în domeniul arhitecturii, Georgia a început să studieze impactul pe care aceasta îl are asupra psihicului oamenilor. Astfel a luat naștere o frumoasa îmbinare a arhitecturii cu dezvoltarea personală, din care a reieșit un proiect cu o misiune clara : Arhitectura și impactul acesteia în viața oamenilor. Mai pe scurt și simplu spus, suntem interesați de felul în care te simți în mediul în care locuiești, lucrezi, îți petreci timpul. Iar pentru acest lucru arhitectura si proiectarea sunt esentiale.

Astfel, dacă consideri important subiectul și ești curios cum ai putea să îți îmbunătățești starea, reamenajând sau construind de la zero un loc al tău și consideri, că avem aceeasi viziune, abia asteptăm să colaborăm și te rugăm să ne contactezi prin mesaj privat!


Din dragoste pentru frumos,
7 Senses Design

Adresa 7 Senses Design

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate