21 Decoration Style

Discount pana la: 10%

  Contact 21 Decoration Style

 • 0720 049 875

 • contact@21decostyle.ro

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Reduceri 21 Decoration Style

 • 10% discount la perdele, draperii, sisteme, galerii si accesorii de montaj.

Mai multe detalii despre 21 Decoration Style


21 Decoration Style este prezent pe piata din Craiova de peste 10 ani activand in domeniul decorarii cu perdele si draperii. Gama de servicii si produse se adreseaza atat segmentului rezidential, persoane fizice (case, apartamente) cat si segmentului business (birouri, Horeca). Portofoliul de lucrari contine peste 5000 de clienti din intreaga zona a Olteniei si nu numai.


Oferim clientilor servicii complete de design, consiliere, masuratori, confectionare, montaj si decorare. Produsele noastre, in marea majoritate sunt produse exclusive atent selectionate pentru a corespunde tuturor gusturilor si bugetelor clientilor.


Functionam cu 2 magazine de expunere in Craiova, unul in centru Craiova si al 2-lea in Electroputere Mall. Gamele expuse in magazine vin in ajutorul clientilor oferind sugestii de materiale, confectionare si montare.


Adresa 21 Decoration Style

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate